Dermatovenerologija


Pregled Dermatovenerologa

Dijagnosticke metode:

– Dermatoskopija
– Melanomoskopija
– Biopsija kože
– otklanjanje i patohistologija kožnih promena.

Tretmani promena na koži:

– Elektrokauterizacija
– Krioterapija tečnim azotom
– Terapija radio talasima
– Lasersko uklanjanje promena.

Venerologija

– dijagnostika i terapija polno prenosivih bolesti

Terapija

– Krioterapija
– terapija tečnim azotom
– Elektroterapija
– destrukcija lezija elektricnim talasima
– Radioterapija
– destrukcija lezija radio talasima
– Laseroterapija
– destrukcija lezija CO2 laserom

Estetska dermatologija ) Botox Dermalni fileri (Hijaluronska kiselina) Rejuvenacija radiotalasima Dermoroler (bore, ožiljci, strije, proširene pore, hiperpigmentacije)

Dermatovenerologija 1
Dermatovenerologija 2
11. aprila 2019.DR. Roncevic

Dostupnost ginekoloških organa i efiksane dijagnostičke metode sa jedne strane, a oskudna simptomatologija većine ginekoloških bolesti učinili su da preventivni ginekološki pregledi budu neizostavni deo života svake žene.

Dermatovenerologija 3
11. aprila 2019.DR. Roncevic

Bolesti srca i krvnih sudova su najčešći uzrok oboljenvanja i smrti saveremnog čoveka. Možemo slobodno reći da su ovo bolesti modernog doba koje idu sa načinom života, stersom, fizičkom neaktivnsošću, pušenjem, nepravilnom ishranom, ali takođe tu je i sam nasledni faktor koji ne može biti zanemaren.

Dermatovenerologija 4
11. aprila 2019.DR. Roncevic

Podjednako važna i precizna, nešto invanzivnija dijagnostička procedura jeste endoskopija – odnosno endoskopski pregled gornjeg i donjeg gastrointestinalnog trakta . Ova metoda podrazumevamo upotrebu sitne kamere koja se nalazi na vrhu duge i fleksibilne cevi kojom se u zavisnosti od potrebe vrši pregled želudca i dudenuma/dvanestoplačanog creva/ ili se vrši pregled celokupnog kolona odnosno debelog […]

O poliklinici

Poliklinika dr Rončević je osnovana 2003 godine sa ciljem da pacijentima na jednom mestu obezbedi najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu od strane naših eminentnih kliničkiih lekara uz angažman najsavremenije dijagnostičke opreme.

Copyright Poliklinika Rončević 2003-2019